PRAKSA: ATB SEVER Start program – Subotica

Radno mesto:

Praktikant – ATB SEVER Start program – Subotica

Rok konkursa: Stalno otvoren!

Više od 90 godina ATB SEVER je poznat po kvalitetu i tradiciji u proizvodnji svih vrsta električnih motora u generatora. Pored razvoja elektromotora i generatora, u poslednjih 45 godina, razvijeni su i drugi programi sa ciljem da se tržištu ponude najsavremenija kompleksna tehnička rešenja elektromotornih pogona za razne oblasti primene i izvora energije. ATB SEVER je poznat kao isporučilac kompletne elektroopreme i usluga elektroinženjeringa u rudarstvu, energetici, crnoj i obojenoj metalurgiji, industriji i vodoprivredi. Proizvode ATB SEVER možete naći na svim kontinentima i u više od 50 zemalja jer je izvoz proizvoda i usluga veći od 70%.

Danas ATB SEVER proizvodi i isporučuje elektromotore razvijene prema zahtevu kupca koji zadovoljavaju najsloženije tehničke zahteve elektromotornih pogona u nuklearnim i termoelektranama, površinskim kopovima uglja i bakra (bageri, transporteri, odlagači), podzemnim rudnicima, rafinerijama, platformama za eksploataciju nafte i gasa i dr. ATB SEVER poseduje tehnologije proizvodnje koji omogućavaju da naši proizvodi rade u najsurovijim hladnim (do – 50°C) i toplim, morskim klimatskim regionima.

Širok proizvodni program, internacionalni standardi, visok kvalitet i poslovni i sopstveni tehnički razvoj omogućuju bolju poziciju na tržištu za ATB SEVER u narednom periodu.

ATB SEVER DOO RASPISUJE KONKURS ZA:

Stručnu praksu za studente Departmana za mehanizaciju i konstrukciono mašinstvo.

Zadaci:

  • Projektovanje i izrada tehničke dokumentacije elektromotora male snage, elektromotora velike snage i generatora.

Zahtevi:

  • Minimum završene osnovne studije (Bachelor) na Fakultetu tehničkih nauka;
  • Minimum prosek ocena 8;
  • Poznavanje rada u softveru Autodesk Inventor;
  • Poznavanje engleskog jezika;
  • Mogućnost predlaganja željene oblasti iz domena inženjeringa, tehnologije, kontrole kvaliteta, nabavke.

Nudi se:

  • Trajanje ovog programa-stručne prakse predviđeno je od 6 do 12 meseci, svaki radni dan u trajanju od 8 časova.
  • Kompanija ATB SEVER će svakom izabranom studentu za vreme stručne prakse obezbediti mentora, odgovarajuću novčanu naknadu kao i topli obrok.
  • Mogućnost izrade master rada u okviru stručne prakse.
  • Postoji mogućnost daljeg angažovanja u našoj kompaniji nakon završetka stručne prakse što će se razmatrati u svakom pojedinačnom slučaju.

Svi zainteresovani mogu da se jave Nikoli Ilankoviću na mejl adresu: ilankovic@uns.ac.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *