Алумни клуб Департмана за механизацију и конструкционо машинство

Позивамо све бивше студенте који желе да се прикључе алумни клубу да се јаве асистенту Николи Иланковићу на мејл ilankovic@uns.ac.rs

Порука студентима:
Садашњим и будућим студентима бих поручио да редовно прате наставу и буду вредни јер ће се труд једног дана вишеструко исплатити. Морају да преброде ,,тешке“ дане да би имали добре дане.
Порука студентима:
Никад не одустајте, учите, пратите предавања, али не заборавите да се дружите. Знање које ћете стећи примењиваћете свакодневно на послу. Професори су посвећени студентима.
Порука студентима:
Кроз развој нових производа унапредићете квалитет живота људи који вас окружују. Са знањем које стекнете на Механизацији и конструкционом машинству лако ћете доћи до посла.
Порука студентима:
Будите тимски играчи и да имајте на уму да је теорија једно, а пракса сасвим друго, да се нико није родио са знањем, што значи да се треба трудити и да не треба одустајати онда када је најтеже.
Порука студентима:
Људи моји, многи ће вам поручити нешто формалности ради. Учите, питајте што вам није јасно јер се тако најбоље учи, идите на  курсеве, крадите знање из што више извора.
Порука студентима:
Будућим и садашњим студентима бих саветовао да редовно похађају сва предавања и вежбе, јер ту могу да чују прегршт корисних информација и искустава које им преносе професори.
Порука студентима:
Не дозволите да вас констролише страх, будите опуштени, али спремни. Свако градиво се може научити и сваки испит положити, потребно је само мало воље и можда шољица-две кафе.
Порука студентима:
Студентима бих поручио да је поред онога што изучавају на факултету, важно да буду радознали ван факултета, да критички сагледавају постојећа инжењерска решења са циљем њиховог унапређења.
Порука студентима:
Веома лако ћете пронаћи посао после дипломирања. Током студија ћете добијати знања из различитих области – од трибологије до електронике, свака грана машинства је заступљена.
Порука студентима:
Моја порука је да искористе време док студирају да стекну додатна искуства и додатна знања, која ће им омогућити да лакше пронађу своје усмерење и  занимање.
Порука студентима:
Студентима бих поручио да се не плаше решавања тежих дипломских и мастер радова. Све ће то ценити у компанији за коју буду радили, а ако неће, онда не треба да раде за такву компанију.
Порука студентима:
Свакоме ко би желео да буде у кораку са светом и тренутним дешавањима у овој области бих препоручио Механизацију и конструкционо машинство. Научићете како да сагледате ширу слику проблема.
Порука студентима:
Будућим студентима бих препоручио да слушају предавања, буду редовни и да истрају на својим путевима, јер сваки рад се исплати. И да увек буду у току са новостима које прате аутоиндустрију.