MEĐUNARODNI PROJEKAT LogEng

Međunarodni studentski projekat LogENG – Logistics meets Process Engineering  se održava već 5 godina unazad i u njemu učestvuju naši studenti zajedno sa kolegama sa Rur univerziteta iz Bohuma i Tehničkog univerziteteta iz Dortmunda.

Projekat počinje svake godine u aprilu i traje do jula meseca i bavi se rešavanjem nekog problema proizvodno logističkog sistema. Za ideju projekta svake godine se bira tip industrije i konkretno proizvodni program.

Projekat realizuju tri istraživačka tima, po jedan sa svakog gore navedenog Univerziteta. Studenti Mašinskog i Saobraćajnog odseka sa FTN-a čine jedan tim koji se bavi problematikom intralogistike.

Studenti se konsultuju, razmenjuju informacije i predstavljaju međusobne rezultate preko video konferencije približno svake dve nedelje, dok se redovni sastanci u grupama odvijaju jednom nedeljno.
 

Za učešće na projektu potrebno je znanje Engleskog jezika i dobra volja, po završetku studenti dobijaju sertifikat, a učešće im se evidentira i u dodatku diplomi. Svi zainteresovani mogu da se jave Dragani Radaković na mejl adresu: draganaradakovic94@gmail.com.