RAZMENA – Republika Koreja Postdiplomske studije

Vlada Republike Koreje raspisala konkurs za master i doktorske studije u Republici Koreji za 2018. godinu. Rok za prijavu, odnosno predaju dokumenata je 15. mart.

Ambasada Republike Koreje u Republici Srbiji ima čast da obavesti sve zainteresovane da je Nacionalni institut za medjunarodno obrazovanje, Ministarstva obrazovanja Vlade Republike Koreje, raspisao konkurs za četiri državljanina Srbije i jednog državljanina Crne Gore, da se prijave za državnu stipendiju Vlade Republike Koreje za postiplomske studije (master ili doktorske), pod nazivom 2018 Korean Government Scholarship Program for Graduate Degrees.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave, detaljna uputstva, informacije i formulare za prijavu mogu naći u dokumentima u prilogu. Konkurs će se odvijati po sledećem rasporedu:

  – Rok sa predajudokumenata ambasadi Republike Koreje u Beogradu je 15. mart

  – Intervju zakandidate koji su prošli u drugi krug obaviće se u periodu od 26. do 28. marta.

Ohrabrujemo sve zainteresovane da se prijave i da svoju potpunu dokumentaciju predaju do naznačenog roka. Molimo sve koji planiraju da se prijave, da iščitaju detaljno uputstva za prijavu i ako i dalje budu imali nedoumice oko prijave, mogu da nam se obrate na mejl: koreanemb.rs@mofa.go.kr

Picture3